Risk Management en de Binaire Opties Trader

Hier bij The Binaire Opties Experts, spreken we liever veel over risicobeheer, maar wat betekent het? Sta me toe om uit te leggen ...

Net als alle andere vormen van financiële handel, de handel in binaire opties is een element van risico. Het binaire opties is mogelijk om verliest een deel of al uw geld zeer snel, vooral als je emotioneel bent en bezwijken voor hebzucht of wraak handel. Daarom risicobeheer is iets wat je moet zeer serieus nemen, en in de plaats voordat u begint de handel.

De meeste professionele handelaren nemen de regel dat niet meer dan 5% van uw account grootte moet in de markt op een bepaald moment. Voor beginnende handelaren, vooral die met een kleinere-account, raden we niet meer dan 1% risico. Dit is waar alle uren die je er hebt in op de ontwikkeling van mindset van een handelaar in het spel IQ Option komen.

Dus, als u een rekening van $ 1000 en je bent een ervaren handelaar, zal je een maximum van $ 50 in de markt op een bepaald punt in de tijd.

Vergeet niet, geduld en het samenstellen bent hoe u uw account zal groeien tot grotere winsten, niet over-handel.

In het kort, binaire opties zijn een "alles of niets" type van de markt. In tegenstelling tot forex, waar u kunt knippen uw verliezen vroeg als je ziet dat je de handel gaat slecht, met binaire opties, je verliest al als je de handel gaat slecht. (Tenzij uw platform / makelaar geeft je weer een percentage van uw belegd vermogen in het verliezen van trades, of bent u in staat het contract af te verkopen vóór het verstrijken).

Dus je kunt zien dat je anyoption nodig hebt om het enige middel om de risico's voor u beschikbaar goed te benutten. Hoe doe je dat?

Het is eigenlijk heel simpel.

Als u $ 1.000 in uw effectenrekening, hebben we al aangegeven dat je alleen kunt veroorloven om $ 50 bloot te leggen op een bepaalde tijd. Dus je moet een platform waarmee u transacties binnen uw gedefinieerde risico parameters plaatsen te vinden. Het is heel gemakkelijk om uit te werken, zoals u worden getoond van de kosten van uw handel voordat je het plaatst. Dit is wat maakt binaire opties zo aantrekkelijk -. Je kunt niet meer verliezen dan Plus500 u investeert, en het risico en beloning is bekend voordat u de markt te betreden

Dit betekent dat u kunt eenvoudig je risico's te beheren en houd je verliezen binnen aanvaardbare grenzen.

 

De bovenstaande afbeelding is wat er kan een typische handel voor een $ 1.000 account. De verwachte uitbetaling voor deze Rise / Fall handel $ 90.

Zoals u kunt zien, uitbetalingen zijn opgebouwd uit zowel kapitaal als winst. Dus voor een uitbetaling van $ 90, zal deze handel kost ofwel $ 51,37 of $ 49,69, dat is ongeveer 5% (aanvaardbaar risico) van de rekening omvang.

Vergeet echter niet dat dit voor slechts een handel. Als u besluit om twee trades te nemen, dan moet u uw uitbetaling, en uw risico, te splitsen in twee.

De reden hiervoor is om uw effectenrekening te beschermen tegen de klap van de enorme verliezen in een enkele handel. Stel je voor dat je een $ 5000 rekening gehad en besloten om een Bezoek de website ​​$ 2000 payout proberen. Dat is een investering van $ 1000 in één handel. Als dat de handel een verlies, heb je net verloren 20% van je account - in slechts 15 minuten

Je zou denken dat dit is belachelijk, maar dit is wat er gebeurt zonder een plan - veel handelaren krijgen in de hebzucht mentaliteit en zullen proberen om "terug te winnen" hun verliezen. Wees niet een van hen.

Er zullen altijd momenten waarop je slechte handel bellen. Het optie24 overkomt iedereen -. Zelfs Warren Buffett verloren miljoenen in oktober 2008. Aan het eind van de dag echter, wat scheidt hen die terug te stuiteren van hun verliezen, is hun vermogen om risico's te beheersen

Klik hier om uw GRATIS exemplaar krijgen van onze Amazon Bestseller

Haal uw gratis exemplaar van onze bestseller

Pak uw exemplaar van de kracht van binaire opties nu!

Vul hieronder

uw gegevens

We zullen uw gegevens niet aan iemand anders

Powered By PopUp Domination