Bitcoin Trader Test und Erfahrungen – Die größte USD Bitcoin Handelsbörse

Mit dem Anstieg der Popularität von Kryptowährungen, gibt es eine große Anzahl von Börsen, die aufsteigen und ihre Dienste anbieten. Eine solche große Kryptowährungsbörse, die bei Online-Händlern sehr beliebt ist, ist …

Bitcoin Buyer stoppt Auszahlung für Bitcoin, ETH Hash Rate Token nach Chinas Durchgreifen

Poolin stoppt Auszahlung für BTC, ETH Hash Rate Token nach Chinas Durchgreifen Bitcoin Buyer stoppt Netzwerk Bitcoin Buyer, einer der großen chinesischen Krypto-Mining-Pools, hat vorübergehend die Bitcoin- und Ether-Mining-Auszahlungen an Benutzer …

$1 billion in futures contracts have been settled: Why is Bitcoin going through extreme price movements?

An additional $1 billion in Bitcoin futures contracts have been destroyed. Almost $1 billion in Bitcoin Futures Contracts (BTC) were liquidated on January 13, a day after a major market shake. …

0 Comments

Få din dagliga, bitstora sammandrag av kryptoasset och blockchain-relaterade nyheter – undersök berättelserna som flyger under radarn för dagens kryptonyheter.

Den digitala yuanen har redan överträffat 4 miljoner transaktionsmärken, sade dess operatörer – trots att token fortfarande är i pilottestläge. Per Bloomberg, Central People’s Bank of China guvernör Yi Gang, hävdade att piloten hade upplevt „smidiga“ framsteg på testplatser, med över 299 miljoner USD i digitala CNY-transaktioner redan genomförda.

Reserve Bank of Australia (RBA), den australiensiska centralbanken, har samarbetat med blockchain-kraftverket ConsenSys för ett centralbank-digitalvalutaprojekt (CBDC) -projekt. Per Reuters sa RBA att det också samarbetar med två stora affärsbanker, Commonwealth Bank och National Australia Bank, om projektet, samt den New South Wales-baserade finansiella tjänsteleverantören Perpetual. Banken undersöker att utveckla en grossistmarknadsklar token som kommer att använda en ”Ethereum-baserad DLT-plattform (decentralised ledger technology).”
Europeiska centralbankens ordförande Christine Lagarde har tillkännagett en undersökning av den allmänna opinionen om utfärdandet av en digital euro för att se om européerna skulle vara villiga att använda den digitala versionen av den bankutgivna valutan när de använder den fysiska. Lagarde sa i en tweet och den medföljande videon att banken utforskar detta alternativ och tillägger att ”[a] s europeans areingly turning to digital to the way they spend, save and invest, we should be prepared to issue a digital euro , om det behövs.“

Crypto adoption nyheter

Lightning Labs, utvecklaren av Lightning Network, släppte Lightning Pool, en icke-vårdnadshavande, peer-to-peer-marknadsplats för Lightning-nodoperatörer för att köpa och sälja kanaler. Lightning Pool gör det lättare att acceptera Lightning-betalningar och öppnar upp den nya möjligheten att tjäna en avkastning på bitcoin (BTC) genom att sälja tillgång till likviditet på Lightning, sa de.

Peer-to-peer BTC-marknadsplats, Paxful och BlockCard, en kryptofintech-plattform av Ternio, samarbetade för att erbjuda ett kryptobetalkort som initialt kommer att finnas tillgängligt i USA. Kortet kommer att ge användarna möjlighet att konvertera kryptovalutor till USD, göra inköp, få ett checkkonto och ta ut pengar från vilken bankomat som helst över hela världen, sa partnerna utan att ange när kortet kan vara tillgängligt.

Square Crypto, kryptovaluta-delen av det amerikanska betalningsföretaget Square, grundat och ledt av Bitcoin-supporter, Twitter-vd Jack Dorsey, sa att det har beviljat bidrag till en designer som arbetar med att göra BTC-plånböcker „användbara för alla, oavsett teknisk skicklighet.“ De tillade att designern, Maggie Valentine, „arbetar för att förenkla ombordflödet genom att minska teknisk jargong och öka användarutbildningen.“ Hon kommer att undersöka problem som potentiella användare står inför och publicera sina rekommendationer om hur man gör ombord mer användarvänligt.

Blockchain nyheter

Telekommunikationskonglomeratet Verizon har meddelat lanseringen av ett bevis på koncept som kallas Full Transparency-initiativet, byggt med blockchain-teknik med öppen källkod som utvecklas i samarbete med Huge, MadNetwork och AdLedger. Enligt pressmeddelandet är Full Transparency av Verizon en blockchain-baserad, öppen källkodsredaktionsprodukt „utformad för att höja ribban för företagens ansvarsskyldighet.“ Detta, säger företaget, syftar till att förändra hur Verizon Corporate Newsroom publicerar pressmeddelanden genom att tillhandahålla ett auktoritativt register över förändringar av offentlig kommunikation.

Peking har igen toppat Kinas blockchain-konkurrensindexdiagram, rapporterade Changsha Evening Newspaper. Den inledande kinesiska Blockchain Innovation Rankings lanserades i september i år och såg huvudstaden först. Och Peking höll sig på topplaceringen i de senaste rankningarna i det kinesiska samhället för industriell och tillämpad matematik-sammanställda diagram, vilket ledde en lista över 83 kinesiska städer som var och en fick en rankning av 100 för deras nivå av blockchain-framsteg. Resten av de fem bästa var Shenzhen, Shanghai, Hangzhou och Guangzhou.

DeFi-nyheter

Det andra decentraliserade utbytesförslaget Uniswap (UNI) någonsin, som hade lämnats in av decentraliserad finansportal (DeFi) portal Dharma, misslyckades – det nådde inte beslutsförmågan, och det blev mindre än 2,5 miljoner röster, trots den stora majoriteten av rösterna var för förslaget (37,6 miljoner för mot 1,3 miljoner mot). Som rapporterats tidigare skulle 400 UNI-token ha distribuerats till 12 619 adresser vardera, särskilt de som interagerade med Uniswap via tredjepartsappar.

Author

info@bychosen.com