Bitcoin slaat $16.000; Hoogste Het is al in drie jaar…

De bitcoin prijs stijgt nog steeds. De nummer één cryptocurrency van de wereld per marketcap heeft net voor het eerst sinds januari 2018 de grens van $16.000 bereikt. Het is nu …

3 CBDC-projekt, Bitcoin Lightning Hits Pool, Verizon Taps Blockchain

Få din dagliga, bitstora sammandrag av kryptoasset och blockchain-relaterade nyheter – undersök berättelserna som flyger under radarn för dagens kryptonyheter. Den digitala yuanen har redan överträffat 4 miljoner transaktionsmärken, sade dess …

Vitalik Buterin espère que la „chaîne de zombies“ Tezos fait bien

Vitalik Buterin, d’Ethereum, s’est échauffé sur „Ethereum killer“ Tezos Gouvernance en chaîne ou hors chaîne Une „chaîne de zombies“. Dans son récent tweet, le fondateur d’Ethereum, Vitalik Buterin, a souhaité bonne …

0 Comments

Store utstrømninger fra gruvearbeidere til børser gir grunn til bekymring for bitcoinhandlere
Bitcoin-prisen har sett blandede bevegelser i det siste. Selv om verdens største kryptokurrency gradvis har steget oppover, har den nedre delen av prisnivået på $ 11.000 vist seg å være en formidabel motstandsbase som hindrer utviklingen.

Bjørnene har vist seg å være for sterke for bitcoin-oksene enn tidligere forventet, og signaliserer at bitcoin kan være på randen til en nedgang. Til tross for denne svakheten er det fortsatt et element som kan føre bitcoin-prisen og kan signalisere en forestående opp-pause. Det er en trend som har blitt notert mens du ser på bitcoin-lommebøkene til store bitcoin-holdere.

Bitcoin Billionaire har ikke disponert eierandelen i den siste pressen høyere. Historisk har denne trenden vist seg å være et bekreftende signal om at en oppadgående pause kan være i begynnelsen. Bitcoinhvaler har kapasitet til å forårsake turbulens i markedet, men de siste holdemønstrene viser at disse store BTC-eierne venter på at verdien skal surre oppover før de selger.

Bitcoin-pris konsolidert under $ 11.000

Denne trenden driver også markedet, ettersom bitcoin for tiden har et lavere salgspress enn det man vanligvis opplevde når prisen konsolideres under vitale motstandssoner. Ved pressetid handles BTC / USD-paret til $ 10 946. Bitcoin har svevet innenfor denne prisklassen de siste dagene.

Bitcoin-okser har mislyktes i forsøkene på å fjerne den formidable motstanden som eksisterer mellom $ 11 000 og $ 11 300 prisklasse. Hver test rettet mot arbeidet har blitt hindret av det tunge salgspresset som sender bitcoinprisen ned til den rådende prisen.

En konsolideringsfase kan følge når BTC-okser prøver å samle nok fart; Imidlertid ser det store salgspresset som den har møtt alvorlig ut, å signalisere en opprør for den kortsiktige fremtiden.

Bitcoinhvaler står sterke til tross for massivt salgspress

I følge data som deles av blockchain analytics firma, CryptoQuant, holder bitcoinhval fortsatt sine eiendeler, selv om kryptoen har opplevd flere avslag på $ 11.000. CryptoQuents administrerende direktør, Ki Young Ju, kommenterte trenden på Twitter og tydeliggjorde at Exchange Whale Ratio har nådd sitt laveste nivå i 2020. Han bemerket at de lave salgskursene for hval øker bitcoin.

Hvis vi antar at hvalene opprettholder denne trenden, kan det signalisere at bitcoin vil fortsette å møte minimalt tungt salgspress. Dette vil styrke perspektivet og muligens utløse en oppbrudd de neste dagene.

Spesielt på kjedeanalytiker Cole Garner, er den oppfatning at økningen i antall BTC-transaksjoner fra gruvearbeidernes lommebøker til utvekslingsplattformer nylig burde bekymre investorer som forventer at BTC-prisgjenoppretting vil fortsette. Ifølge Glassnodes- data ble 1.113,85 BTC (nåværende markedsverdi: $ 12191,867,94) flyttet fra gruvearbeidere til utvekslingsplattformer 13. september, den største utstrømningen på en enkelt dag siden desember 2019.

Author

info@bychosen.com