L’aumento del prezzo del bitcoin a $ 500k è inevitabile, affermano i gemelli Winklevoss

Hanno detto che la vera adozione dell’asset class „non è nemmeno iniziata“. I fondatori dello scambio di criptovalute Gemini Tyler e Cameron Winklevoss hanno affermato che Bitcoin ( BTC ) alla …

Bitcoin si surriscalda su PayPal News mentre Netflix delude Wall Street

La corsa di Bitcoin continua grazie all’annuncio di PayPal. Netlfix e Google lampeggiano in rosso dopo che le cattive notizie hanno colpito entrambe le aziende. La corsa di battuta dell’anno di …

Tether volume hit $600B jak próbuje wziąć Bitcoin jako wzorzec kryptoński

Tether stanowi ogromny procent transakcji i bierze na siebie Bitcoin i Ethereum na różne sposoby Najnowsze dane pochodzące od dostawców usług analitycznych sugerują, że skumulowany wolumen transakcji Tether właśnie przekroczył 600 …

0 Comments

Store utstrømninger fra gruvearbeidere til børser gir grunn til bekymring for bitcoinhandlere
Bitcoin-prisen har sett blandede bevegelser i det siste. Selv om verdens største kryptokurrency gradvis har steget oppover, har den nedre delen av prisnivået på $ 11.000 vist seg å være en formidabel motstandsbase som hindrer utviklingen.

Bjørnene har vist seg å være for sterke for bitcoin-oksene enn tidligere forventet, og signaliserer at bitcoin kan være på randen til en nedgang. Til tross for denne svakheten er det fortsatt et element som kan føre bitcoin-prisen og kan signalisere en forestående opp-pause. Det er en trend som har blitt notert mens du ser på bitcoin-lommebøkene til store bitcoin-holdere.

Bitcoin Billionaire har ikke disponert eierandelen i den siste pressen høyere. Historisk har denne trenden vist seg å være et bekreftende signal om at en oppadgående pause kan være i begynnelsen. Bitcoinhvaler har kapasitet til å forårsake turbulens i markedet, men de siste holdemønstrene viser at disse store BTC-eierne venter på at verdien skal surre oppover før de selger.

Bitcoin-pris konsolidert under $ 11.000

Denne trenden driver også markedet, ettersom bitcoin for tiden har et lavere salgspress enn det man vanligvis opplevde når prisen konsolideres under vitale motstandssoner. Ved pressetid handles BTC / USD-paret til $ 10 946. Bitcoin har svevet innenfor denne prisklassen de siste dagene.

Bitcoin-okser har mislyktes i forsøkene på å fjerne den formidable motstanden som eksisterer mellom $ 11 000 og $ 11 300 prisklasse. Hver test rettet mot arbeidet har blitt hindret av det tunge salgspresset som sender bitcoinprisen ned til den rådende prisen.

En konsolideringsfase kan følge når BTC-okser prøver å samle nok fart; Imidlertid ser det store salgspresset som den har møtt alvorlig ut, å signalisere en opprør for den kortsiktige fremtiden.

Bitcoinhvaler står sterke til tross for massivt salgspress

I følge data som deles av blockchain analytics firma, CryptoQuant, holder bitcoinhval fortsatt sine eiendeler, selv om kryptoen har opplevd flere avslag på $ 11.000. CryptoQuents administrerende direktør, Ki Young Ju, kommenterte trenden på Twitter og tydeliggjorde at Exchange Whale Ratio har nådd sitt laveste nivå i 2020. Han bemerket at de lave salgskursene for hval øker bitcoin.

Hvis vi antar at hvalene opprettholder denne trenden, kan det signalisere at bitcoin vil fortsette å møte minimalt tungt salgspress. Dette vil styrke perspektivet og muligens utløse en oppbrudd de neste dagene.

Spesielt på kjedeanalytiker Cole Garner, er den oppfatning at økningen i antall BTC-transaksjoner fra gruvearbeidernes lommebøker til utvekslingsplattformer nylig burde bekymre investorer som forventer at BTC-prisgjenoppretting vil fortsette. Ifølge Glassnodes- data ble 1.113,85 BTC (nåværende markedsverdi: $ 12191,867,94) flyttet fra gruvearbeidere til utvekslingsplattformer 13. september, den største utstrømningen på en enkelt dag siden desember 2019.

Author

info@bychosen.com