Bitcoin Trader Test und Erfahrungen – Die größte USD Bitcoin Handelsbörse

Mit dem Anstieg der Popularität von Kryptowährungen, gibt es eine große Anzahl von Börsen, die aufsteigen und ihre Dienste anbieten. Eine solche große Kryptowährungsbörse, die bei Online-Händlern sehr beliebt ist, ist …

Bitcoin Buyer stoppt Auszahlung für Bitcoin, ETH Hash Rate Token nach Chinas Durchgreifen

Poolin stoppt Auszahlung für BTC, ETH Hash Rate Token nach Chinas Durchgreifen Bitcoin Buyer stoppt Netzwerk Bitcoin Buyer, einer der großen chinesischen Krypto-Mining-Pools, hat vorübergehend die Bitcoin- und Ether-Mining-Auszahlungen an Benutzer …

$1 billion in futures contracts have been settled: Why is Bitcoin going through extreme price movements?

An additional $1 billion in Bitcoin futures contracts have been destroyed. Almost $1 billion in Bitcoin Futures Contracts (BTC) were liquidated on January 13, a day after a major market shake. …

0 Comments

De bitcoin prijs stijgt nog steeds. De nummer één cryptocurrency van de wereld per marketcap heeft net voor het eerst sinds januari 2018 de grens van $16.000 bereikt. Het is nu minder dan 4.000 dollar verwijderd van zijn recordhoogte, die het bereikte in december 2017.

Bitcoin slaat zijn grootste territorium in jaren aan

Het jaar is zeer op en neer geweest voor de valuta, en toch heeft het actief voor het grootste deel een van zijn sterkste periodes gekend. Het was terug in maart toen het actief voor het eerst daalde van ongeveer $ 10.000 tot net onder de $ 4.000-lijn. Dit was toen de coronaviruspandemie onze wereldwijde financiële markten voor het eerst begon te teisteren. Vanaf dat moment namen niet alleen de aandelen en het goud ook een paar vervelende klappen op, maar het duurde ook ongeveer twee maanden om de bitcoin te herstellen voordat hij uiteindelijk in mei weer in de $9.000 lijn sprong.

Twee maanden daarna was de munt voor de derde keer gehalveerd en was hij terug gesprongen naar een vijfcijferig gebied, waar hij nog een maand bleef voordat hij uiteindelijk in de $11.000 en $12.000 reeks begon te springen. Echter, bitcoin had het moeilijk in september, wat typisch bearish is voor de primaire digitale activa van de wereld.

Het was in deze tijd dat de bitcoin in het lage $10.000 bereik viel en daar ongeveer een maand bleef. Dit was een rotsachtige periode, maar leverde toch in veel opzichten positieve resultaten op, gezien het feit dat de munt in die tijd nooit onder de $10.000 viel, een nieuwe mijlpaal voor de munt. Het was in oktober dat de munt weer voorbij de $11.000 zou schommelen en uiteindelijk $13.000 zou raken, een nummer bitcoin had al geruime tijd niet meer geslagen. Dit zou gebeuren na het nieuws dat PayPal klanten in staat zou stellen om digitale valuta te kopen via zijn platform.

Nu, we zijn in het midden van november, en het ziet er beter uit dan ooit. Op dit moment is de bitcoin goed op weg om zijn recordhoogte te bereiken – of misschien zelfs te overtreffen – en een nummer te bereiken dat geen enkele analist of industrie-expert ooit had kunnen voorspellen.

Dingen gaan snel omhoog

Sinds de aankondiging van PayPal hebben cijfers zoals Mike Novogratz – een miljardair en voormalig hedgefondsmanager die geen vreemde is in het prijzen van bitcoin – verklaard dat veel banken zich nu gaan haasten in het crypto-spectrum op zoek naar het aanbieden van hun diensten aan klanten. In een recente tweet beweerde hij:

Alle banken zullen nu in een race zijn om de crypto trader te bedienen. We zijn de Rubicon overgestoken, mensen.

Andere cijfers hebben beweerd dat het aantal regeringen over de hele wereld die op zoek zijn naar verdere stimulerende middelen voor individuen, de weg vrijmaakt voor de razendsnelle opkomst van de bitcoin. Ze zeggen dat met het overmatig drukken van geld in de afgelopen maanden, veel mensen bitcoin zien als een sterk financieel alternatief en proberen er nog meer de vinger op te leggen.

Author

info@bychosen.com