Bitcoin Trader Test und Erfahrungen – Die größte USD Bitcoin Handelsbörse

Mit dem Anstieg der Popularität von Kryptowährungen, gibt es eine große Anzahl von Börsen, die aufsteigen und ihre Dienste anbieten. Eine solche große Kryptowährungsbörse, die bei Online-Händlern sehr beliebt ist, ist …

Bitcoin Buyer stoppt Auszahlung für Bitcoin, ETH Hash Rate Token nach Chinas Durchgreifen

Poolin stoppt Auszahlung für BTC, ETH Hash Rate Token nach Chinas Durchgreifen Bitcoin Buyer stoppt Netzwerk Bitcoin Buyer, einer der großen chinesischen Krypto-Mining-Pools, hat vorübergehend die Bitcoin- und Ether-Mining-Auszahlungen an Benutzer …

$1 billion in futures contracts have been settled: Why is Bitcoin going through extreme price movements?

An additional $1 billion in Bitcoin futures contracts have been destroyed. Almost $1 billion in Bitcoin Futures Contracts (BTC) were liquidated on January 13, a day after a major market shake. …

0 Comments

Cryptocurrencies zijn weer in aflopende correcties gegaan.

Dmitriy Gurkovskiy, een senior analist bij valutamakelaar RoboForex, geeft zijn visie op de mogelijke tendensen in prijsveranderingen voor zowel Bitcoin als voor andere grote cryptos.

Echter, zelfs nu, op de Bitcoin en Ethereum D1 grafieken, vormen zich stijgende patronen die een sprong naar boven bevestigen; merk op dat dit dezelfde patronen zijn. Er is echter ruimte voor een andere daling voordat de patronen compleet zijn. Daarom kan de markt nog dieper naar beneden zakken voordat ze weer omhoog gaat. Op W1’s van de Bitcoin en Ethereum voorspellen grote patronen grootschalige groei; de huidige daling kan slechts een klassieke test zijn van hun bovengrenzen, waarna de groei zal doorgaan.

Bitcoin

Op D1 besloot de Bitcoin door te gaan met vallen – het brak de onderste rand van de Driehoek af en kan gemakkelijk dalen tot $8800 en $8000. In de buurt van deze niveaus kan een stijgend 5-0-patroon worden voltooid. Als de cryptocentrische munt afneemt, kan deze stijgen naar de lokale hoogte. Een sterk signaal dat de groei bevestigt kan een doorbraak zijn van de dalende trendlijn op de RSI. Dit scenario kan worden geannuleerd door een doorbraak van $6300, waarna de Bitcoin onder $3895 kan zakken.

Op H4 wordt de koers weer in een andere Driehoek gedrukt. De koersen kunnen de onderste rand van het patroon afbreken en verder dalen tot $8815. Een extra signaal dat deze prognose bevestigt, is een stuitering van de weerstandslijn op de RSI. De downtrend kan worden ondersteund door een doorbraak van het steungebied en het veiligstellen onder $9750. Het negatieve scenario kan worden geannuleerd door een ontsnapping van de bovenste grens van het dalende kanaal en het veiligstellen van boven de $10705, in welk geval de groei kan blijven tot $12495.

Ethereum

Op D1 liet ETHUSD een sterke daling zien. Ook hier kan echter een stijgend 5-0-patroon ontstaan. In dit geval mogen we een test verwachten van de onderste rand van het stijgende kanaal op $299, gevolgd door een verdere groei tot $500. Een sterk signaal dat de groei bevestigt zal een doorbraak zijn van de dalende trendlijn op de RSI. De groei kan worden geannuleerd en de werking van het bullish patroon zal een doorbraak zijn van de onderste rand van het stijgende kanaal en het veiligstellen onder $245, vanwaar de koers verder kan dalen naar $150.

Op kleinere tijdsbestekken worden de koersen in een driehoek gedrukt, hoewel de koersen de grenzen van het opgaande kanaal al hebben verlaten. Het risico bestaat dat de koersen dalen tot $250. De daling kan worden bevestigd door een doorbraak van de onderste rand van het patroon en het vastzetten onder $302. Een ander signaal dat zo’n beweging bevestigt, is een stuitering van de bovenste rand van het opgaande kanaal. Het scenario kan worden geannuleerd door een doorbraak van de bovenste rand van het patroon en het vastzetten boven $375, in welk geval de prijs zou kunnen blijven stijgen.

Litecoin

Op D1 werken de offertes volgens een omgekeerd hoofd- en schouderpatroon. Het doel van de daling is $38, waar een belangrijk steungebied ligt. Een afsplitsing van dit gebied betekent een verdere daling naar $25. Enerzijds, kan een sterk signaal die de groei voorspelt boven de dalende trendlijn op RSI toenemen, wat zal betekenen de huidige dalende impuls bijna over is, en de citaten gaan tot $69 toenemen.

Voor H4, duwen de citaten het steunniveau van $45 weg. Hier, vormt zich ook een Driehoekspatroon. Een doorbraak van dit patroon zal een verdere daling betekenen naar $39. Een ander signaal dat de daling bevestigt zal een stuitering zijn van de bovenste rand van het dalende kanaal. Dit scenario kan worden geannuleerd door een doorbraak van de bovenste rand van het dalende kanaal en het veiligstellen van boven de $50 – dan kunnen we verwachten dat de koersen stijgen naar $65.

Bitcoin-cash

Op D1 gingen de offertes weer terug naar de onderste rand van het zijkanaal. Kopers braken er vol vertrouwen doorheen, maar hadden geen kracht om door te gaan. De huidige prijsstructuur doet sterk denken aan een omkering van het kop- en schouderpatroon. Nu moeten we een stijging van de koersen verwachten naar $268. Als dit gebied wordt doorbroken, kan de groei doorgaan naar $338, wat betekent dat het omkeerpatroon zich niet zal vormen, en de groei zal doorgaan. Een ander signaal dat de groei van de huidige niveaus bevestigt, is ook een test van de trendlijn op de RSI. Het positieve scenario kan worden geannuleerd door een ontsnapping van $203, die een daling tot $139 zal voorspellen.

Op H4 blijven de koersen binnen een Driehoek handelen. Als hoofdidee verwachten we een doorbraak van de onderste rand van het patroon en een daling naar $180. Een ander signaal dat dit scenario bevestigt zal een stuitering zijn van het weerstandsniveau op de RSI. De daling kan geannuleerd worden door een doorbraak van de bovenste rand van het patroon en het veiligstellen boven $240, in dat geval zal de bearish impulse voorbij zijn, en zal de koers beginnen te groeien naar $302.

EOS

De cryptografie test het ondersteuningsniveau, evenals de onderste rand van het opgaande kanaal. Er was een potentieel voor het vormen van een omgekeerd hoofd- en schouderpatroon, maar de verkopers hebben geen haast om het risico te nemen. Bovendien: er was een bounce off the support level op de RSI, wat betekent dat de prijs probeerde om te keren en begon te groeien naar $3.95. De groei kan worden geannuleerd door een ontsnapping van de onderste rand van het opstijgende kanaal en het veiligstellen van onder de $2.20, wat kan worden gevolgd door een daling naar $1.40.

Op H4 daalt de asset in een dalend kanaal. De daling stopt met een doorbraak van de bovenste rand van het aflopende kanaal en het vastzetten boven de $3.17. De groei zal worden geannuleerd als de prijs over het steungebied stapt en onder $2.45 veilig stelt – dan zal de prijs verder dalen.

Author

info@bychosen.com