Bitcoin Trader Test und Erfahrungen – Die größte USD Bitcoin Handelsbörse

Mit dem Anstieg der Popularität von Kryptowährungen, gibt es eine große Anzahl von Börsen, die aufsteigen und ihre Dienste anbieten. Eine solche große Kryptowährungsbörse, die bei Online-Händlern sehr beliebt ist, ist …

Bitcoin Buyer stoppt Auszahlung für Bitcoin, ETH Hash Rate Token nach Chinas Durchgreifen

Poolin stoppt Auszahlung für BTC, ETH Hash Rate Token nach Chinas Durchgreifen Bitcoin Buyer stoppt Netzwerk Bitcoin Buyer, einer der großen chinesischen Krypto-Mining-Pools, hat vorübergehend die Bitcoin- und Ether-Mining-Auszahlungen an Benutzer …

$1 billion in futures contracts have been settled: Why is Bitcoin going through extreme price movements?

An additional $1 billion in Bitcoin futures contracts have been destroyed. Almost $1 billion in Bitcoin Futures Contracts (BTC) were liquidated on January 13, a day after a major market shake. …

0 Comments

MicroStrategy CEO Michael Saylor heeft nogmaals herhaald dat het bedrijf niet van plan is om zijn Bitcoin-positie op korte termijn in te krimpen.

Hoewel hun investering in minder dan vier maanden meer dan 200 miljoen dollar

Hoewel hun investering in minder dan vier maanden meer dan 200 miljoen dollar heeft opgeleverd, vertelde Saylor in een interview aan CNBC dat het inkorten van zijn Bitcoin-positie zou neerkomen op het „decapitaliseren van het bedrijf“.

Saylor antwoordde op een vraag van CNBC’s Melissa Lee over de vraag of het bedrijf op een gegeven moment zijn blootstelling aan Crypto Bank zou kunnen verminderen als een conservatieve maatregel om te voorkomen dat zijn Bitcoin-weddenschap de ondernemingswaardering van het bedrijf overschrijdt. Hij zei,

We houden van het bedrijfsleven, van de inlichtingendienst. Maar, we willen het bedrijf niet ontkapitaliseren door onze schatkist op nul te zetten. En we willen ook niet toestaan dat onze schatkist met 10 of 20% per jaar wordt gedeactiveerd.

In plaats van haar blootstelling te verminderen, is Saylor ervan overtuigd dat Bitcoin nog steeds het potentieel heeft om aanzienlijk te groeien, vooral omdat investeerders het Bitcoin-verhaal beginnen te begrijpen en ervoor kiezen om „hun kapitaal op het Bitcoin-netwerk te migreren“.

Saylor een virtuele cyclus of adoptie creëren

Een dergelijke stap zou volgens Saylor een virtuele cyclus of adoptie creëren, gevolgd door prijsstijging, gevolgd door waardevermeerdering, gevolgd door technologie-integratie van bedrijven als Square en PayPal, en binnenkort Apple en Google.

Hij beschreef Bitcoin verder als „waarschijnlijk het grootste wat er de afgelopen tien jaar is gebeurd, dat de adoptie ervan groter zal zijn dan de FAANG-aandelen“, omdat 99% van de beleggers op dit moment niet begrijpen dat Bitcoin een vitale innovatie is.

Saylor heeft gevraagd of MicroStrategy een softwarebedrijf of een Bitcoin-fonds is, en heeft daarop gereageerd:

Onze PNL is een softwarebedrijf en wij verkopen ’s werelds beste enterprise business intelligence software. Onze balans wordt niet langer in dollars geïnvesteerd. Onze balans wordt geïnvesteerd in BTC omdat we geloven dat dit het beste kasreserve-instrument ter wereld is dat we kunnen kiezen.

Naast de Bitcoin-weddenschap van MicroStrategy heeft Saylor onlangs bekendgemaakt dat hij persoonlijk 17.732 BTC (175 miljoen dollar) bezit.

Author

info@bychosen.com